СПРОБУЙ НАЙКРАЩI M`ЯСНI СМАКИ

Каталог продукции Ольховский мясокомбинат

  • Сосиски / Сардельки


    Всіма відомі і улюблені продукти, які з’явилися близько 5000 років тому. Спочатку вони призначалися для зручного зберігання і транспортування м’яса, таким чином воно залишалося свіжим набагато довше, що допомагало уникнути псування якісного продукту. Деякі римські легіони готували сосиски і сардельки для практичного годування солдатів, щоб їм усім діставалося рівну кількість порцій. Смачні ж і ароматні ковбасні вироби з’являються тільки в середні віки, коли в їх приготування починають використовувати різноманітні спеції, щоб підкреслити їх смак. Наші сосиски зроблені виключно зі свіжого м’яса, що дозволяє вам не турбується про якість продукту.

  • Синюга, пузирв натур. об.


    Ковбасний виріб, основними інгредієнтами якої є суміш свинини і яловичини найкращої якості з додаванням ароматних спецій і молока. Вона знаходиться в натуральній оболонці, що сприяє її еластичності і гнучкості. Це завжди показник якості продукції — продукт преміум класу. Її спокійній можна смажити або коптити. Синюга має вигнуту форму, що відрізняє її від міхура (кулястий продукт). Вибираючи цей продукт ви можете бути впевнені, що на вашому столі завжди буде якісна і корисна їжа, в якій потребує кожен з ваших близьких.

  • Варена в натуральній оболонці

    — черева / натурин / вест


    Ковбаса, народжена в СРСР користується популярністю і попитом досі. На перший погляд звичайна і нічим не примітна варена ковбаса радує всіх як за сніданком, так і за святковим столом. Вона стала невід’ємною частиною багатьох салатів та інших різних страв, які ми звикли бачити за своїм обіднім столом. Наші варені ковбаси приготовані зі свіжого м’яса вищого гатунку з додаванням «букета» ретельно підібраних спецій, що робить їх неймовірно апетитними і смачними. Якщо вас цікавить корисна і в той же час якісна ковбаса тоді вибирайте саме її і ваша сім’я скаже вам «спасибі».

  • Ковбаси варені

    (искуственная оболочка)
    в полиамиде и текстиле


    У складі усіма знайомої «варенка» нежирне м’ясо яловичини, курки, а також свинини найвищої якості. Цей вид м’ясного продукту був відомий ще в Давньому Римі. Вона є абсолютно незамінним на кухні продуктом, який може замінювати або доповнювати м’ясо, або навіть виконати чисто декоративну функцію. На основі вареної ковбаси можна приготувати велику кількість основних страв, бутербродів або салатів, які скрасять будь-якій прийом їжі.

  • Ковбаси варені

    (в целофане)


    Виготовляється тільки з яловичини, курки, а також свинини найвищої якості. Ми піклуємося про ваших смакових перевагах, ступеня калорійності продукції, тому використовуємо не один вид м’яса, а обов’язково два або три. Завдяки тому, що продукт перебуває в целофані він перешкоджає осадженню конденсату, дозволяє ковбасі «дихати», а в результаті копчення надає м’ясному продукту пікантний запах. Незважаючи на те, що ця оболонка є недорогий, це ніяк не зіграло на її якості, варенка залишається такою ж привабливою як на вигляд так і на смак. Недарма її ще з «радянських часів» вважали незамінною на будь-якій трапезі. Наша ковбаса все так же відповідає ГОСТу як і колись, коли вона тільки з’явилася на прилавках. Не відмовляйте собі в цьому задоволенні, побалуйте себе і близьких.

  • Ковбаси напівкопчені


    До складу ковбаси входить м’ясний фарш, який знаходиться в оболонці, підданої термічній обробці. Завдяки тому, що вона піддається копчення або сушінні вона містить в собі невелику кількість вологи, що дозволяє їй добре зберігатися. Ковбаса лише злегка прокопчена, тому смак і запах копчення виражені в ній не так сильно як в варено-копчених ковбасах. Ніжна і пластична ковбаса підійде для м’ясної нарізки на святковий стіл.

  • Ковбаси варенокопчені


  • Ковбаси напівкопченічерева


  • Ковбаси напівкопченіТК


  • Делікатеси


    Історія цих продуктів бере свій початок не одне тисячоліття тому. Для кращої стійкості до зберігання їх піддавали копчення, соління і маринували в спеціях. Делікатеси — це завжди вишукано і смачно, продукт який не тільки збагатить ваш святковий стіл, а й буде відмінним доповненням до різних напоїв. Ці м’ясні продукти мають багатий насичений смак, який припаде до душі будь-якому гурману. До делікатесів відносять: буженину, бекон, бастурму, хамон і інші не менш смачні продукти.

  • Ковбаси ліверо печінкові


    Простий продукт, який є для багатьох і найулюбленішим. При відомої винахідливості господинь з неї можна приготувати велику кількість страв. Її можна їсти як нарізку до бутербродів або використовувати як оре. У будь-якому випадку це буде смачно, так як наша ковбаса виготовлена за всіма стандартами ГОСТ, має властивий ліверної продукції сірий колір, який вона набуває без використання барвників, що є показниками високої якості.